Pentru a pierde in greutate trebuie sa faci miscare si sa mananci corect. Acest lucru este probabil evident pentru oricine a visat vreodată la o siluetă subțire și sănătoasă. Cu toate acestea, nu întotdeauna exercițiile fizice singure, precum și o dietă sănătoasă, echilibrată, ne permit să obținem rezultate satisfăcătoare. Prin urmare, au fost create o mulțime de suplimente alimentare pentru slăbire, care în cele din urmă sunt pentru a ajuta nu atât la pierderea kilogramelor în plus, ci și la atingerea silueta visată. Și datorită faptului că există o mulțime de aceste suplimente, am decis să vă ajutăm să alegeți cele mai bune suplimente alimentare, creând următorul clasament al suplimentelor de slăbit.

Clasamentul subiectiv al suplimentelor de slabit!

AccaiBerry500

AccaiBerry 900

AccaiBerry 900 este un supliment alimentar bazat pe unul dintre cele mai sănătoase fructe din lume.

Fructul de acai (Euterpe oleracea) este o boabe braziliană delicioasă, care are gust de amestec de afine și ciocolată. Fructele de acai pot fi găsite pe palmierii care cresc în pădurile Amazonului.

Se crede pe scară largă că aceste fructe, dar și suplimentele sau preparatele preparate din acestea, nu numai că susțin procesul de slăbire, dar și încetinesc procesul de îmbătrânire sau cresc imunitatea organismului. În plus, complexul bogat de aminoacizi, acizi grași, oligoelemente și vitamine conținute în aceste fructe are un efect pozitiv asupra concentrării, performanței sexuale și a sistemului circulator.

GreenCoffee-Plus

Green Coffee Plus

Cafeaua verde pentru slăbire este un preparat care se presupune – conform cercetărilor efectuate de oamenii de știință de la Universitatea din Scranton (Pennsylvania SUA) – vă permite să slăbiți chiar și în medie 10,5 kg. 

Prepararea cafelei verde funcționează în două moduri. Pe de o parte, inhibă acumularea de țesut adipos, pe de altă parte, stimulează procesul de ardere a grăsimilor.

AfricanMango

African Mango 900

AfricanMango900 este un preparat bazat pe ingredientele benefice ale African Mango. 

Fructul African Mango contribuie la senzația de sațietate, datorită căruia reducem dorința de gustare între mese.

HelloSlim

Hello Slim este un supliment alimentar format din ingrediente naturale care îmbunătățește metabolismul, îmbunătățește calitatea somnului și crește energia în timpul zilei. În plus, programul de treizeci de zile cu ceaiuri Hello Slim ajută la curățarea organismului de toxine.

GojiBerry500

GojiBerry500

Acest supliment, care constă în mare parte din antioxidanți conținuti în extractul de boabe de Goji originare din Asia, contribuie la întârzierea procesului de îmbătrânire. În plus, suplimentul GojiBerry500 combate celulita și excesul de grăsime.

Ce supliment sa aleg?

Ce supliment alimentar pentru slăbire alegi depinde doar de tine! Și ceea ce este important – utilizarea oricăror suplimente alimentare trebuie întotdeauna consultată mai întâi cu un medic sau un farmacist.