dieta Kempner
slăbire

Slabeste cu Dieta Kempner

Dieta Kempner este una dintre cele mai simple dar in acelasi timp si cele mai eficiente diete, care de foarte multe ori s-a dovedit a fi solutia potrivita pentru cele mai multe persoane care nu puteau scapa de kilogramele in plus. Asadar, daca sunteti in situatia in care ati incercat tot felul de diete pentru slabire insa fara rezultat, ar fi cazul sa incercati dieta Dieta Kempner. Durata dietei Kempner este de 2 saptamani, timp in care se urmareste a se pierde intre 3 si 5 kilgrame, fara prea mult efort si fara a suprasolicita organismul.

In ce consta Dieta Kempner?

Ei bine, dieta kempner este de fapt dieta cu orez, Kempner fiind numele unui nutritionist german care a descoperit-o. Teoria dupa care aceasta dieta a fost creata este aceea ca pentru a favoriza slabirea, trebuie eliminate din alimentatie toate alimentele ce contin sodiu si sare. Cum, orezul este lipsit de sare, acesta a fost alimentul cel mai potrivit pentru aceasta dieta.

Dieta Kempner este formata din doua etape si anume:

In prima saptamana se va consuma doar orez (in diferite forme) si fructe. Orezil va fi preparat (de preferat fiert) si va fi consumat de mai multe ori pe zi la ore fixe. Fructele permise sunt merele, gutuile, grapefruit, pomelo si capsuni. De asemenea se poate consuma si apa plata sau limonada.

In etapa a 2a a dietei, adica saptamana a 2a, alimentatia trebuie sa fie bazata pe orez, legume, peste si fasole, toate acestea fiind preparate la abur, sub nici o forma prajite.

Daca sunteti multimiti de rezultatele obtinute cu aceasta dieta, o puteti relua oricand cu condita sa faceti o pauza de cel putin 1 saptamana intre ele. Bineinteles, in saptamna de pauza nu trebuie sa faceti abuz de mancare sau sa mancati alimente interzise in dieta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *