cuplu - sex
sex

Comprimate cu potențial fără prescripție medicală

Impotența, cunoscută și sub numele de disfuncție erectilă, este incapacitatea de a menține o erecție suficient de lungă pentru a avea loc relații sexuale normale și satisfăcătoare. Există multe grade de disfuncție erectilă. Unii bărbați pot obține o erecție, dar nu sunt capabili să o mențină, iar alții nu sunt în stare să o facă deloc.

Cauzele pot fi fiziologice sau psihologice. Cauzele frecvente sunt: ​​niveluri scăzute de testosteron, medicamente, dietă slabă, alte boli, oboseală, stres, depresie sau otrăvire cu metale grele.

Cu aceste probleme, cauza principală poate fi problemele medicale sau emoționale care provoacă impotență, dar vestea bună este soluțiile naturale eficiente. În aproximativ 70 la sută din cazuri, potența normală este restabilită cu remedii casnice și tratamente naturale care pot ajuta la restabilirea sănătății sexuale. O altă modalitate este medicamentele fără prescripție medicală, disponibile imediat la farmacie, astfel încât toată lumea să le poată cumpăra ori de câte ori simte nevoia.

erecția incompletă a unui membru

În timp ce disfuncția sexuală este cu siguranță legată de vârstă, odată cu creșterea disfuncției erectile observată pe măsură ce vârsta crește, anumite probleme de sănătate joacă, de asemenea, un rol important în diagnosticul și rezolvarea disfuncției erectile. Medicii spun că bolile de inimă, ateroscleroza, hipertensiunea arterială, diabetul, obezitatea, sindromul metabolic și multe alte probleme de sănătate au fost asociate cu disfuncția erectilă.

Unele exerciții aerobice îmbunătățesc potența la bărbați. Exercițiul regulat este important pentru sănătatea fizică și are multe beneficii pentru sănătatea mintală. Sa demonstrat că exercițiile fizice reduc riscul bolilor de inimă, vă ajută să pierdeți în greutate și, de asemenea, să reduceți stresul.

Concluzie

Impotența masculină poate duce la multe probleme în viața personală. Incapacitatea de a obține o erecție adecvată în timpul inițierii sexuale face ca un bărbat să devină neliniștit, așa că suferă stres și chiar provoacă dezvoltarea simptomelor depresiei. A scăpa de impotență necesită adesea utilizarea anumitor medicamente pentru potență, care ajută la furnizarea mai bună a sângelui penisului. Remediile de potență simple, naturale și ușor de utilizat vor ajuta la restabilirea unei erecții normale fără teama de efecte potențial dăunătoare.

pastile pentru potenta

Dacă un bărbat decide să ajute cu agenți farmacologici, poate obține pastile de potență fără prescripție medicală la o farmacie. Aceste tablete sunt indicate pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbați. Cel mai adesea sunt inhibitori ai fosfodiesterazei. Acționează ajutând la creșterea fluxului de sânge către penis în timpul stimulării sexuale, astfel încât să puteți realiza și menține o erecție.

Este posibil ca aceste medicamente să nu funcționeze la fel de repede dacă sunt luate cu o masă bogată în grăsimi. Prin urmare, trebuie să aveți grijă de o dietă adecvată și să luați aproximativ 1 oră înainte de activitatea sexuală. Puteți obține eliminarea ejaculării precoce, puteți întârzia timpul de ejaculare și, ca urmare, vă puteți bucura de un control mai mare al plăcerii sexuale.

Atunci când încercați să recâștigați o erecție satisfăcătoare, puteți cumpăra pastile de potență fără prescripție medicală la o farmacie, nu mai este o problemă.

Puteți începe să eliminați problema potenței cu:

 • 1 L-arginină (1000 mg 2x pe zi)
  Ajută la dilatarea vaselor de sânge și îmbunătățește fluxul sanguin.
 • 2 Ginkgo biloba (120 mg 2x pe zi)
  Poate îmbunătăți fluxul sanguin.
 • 3 Maca (500 mg de 3 ori pe zi)
  Cercetările arată că această plantă adaptogenă crește dorința sexuală.
 • 4 Niacină (250 mg de 3 ori pe zi)
  Vitamina B3 (niacină) un medicament vasodilatator care ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin.

Uleiuri esențiale Uleiurile esențiale de

lemn de santal, trandafir și ylang ylang s-au dovedit a crește în mod natural libidoul atât la bărbați, cât și la femei. De asemenea, acționează ca afrodiziace naturale și îmbunătățesc starea de spirit

Sunt remedii fără prescripție medicală disponibile în farmacii eficiente?

Există medicamente care îi ajută pe oameni să-și îmbunătățească viața sexuală și să îmbunătățească erecția la bărbați, deoarece ejacularea prematură poate ajuta la întârzierea ejaculării. Pastilele de îmbunătățire sexuală, de exemplu pastile pe bază de plante, pot avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra problemelor de erecție. Medicamentele disponibile în farmacii care s-au dovedit a ajuta bărbații cu anumite forme de disfuncție sexuală. 1 din 10 bărbați vor avea probleme cu activitatea sexuală (de exemplu, disfuncție erectilă sau ejaculare prematură) pe tot parcursul vieții.

Înainte de a decide să tratați o problemă, trebuie mai întâi să aflați ce cauzează problema. Dacă cauza este psihologică, este posibil ca tratamentul fizic să nu funcționeze și invers.

Pastilele fără potențial fără prescripție medicală dintr-o farmacie sunt vândute sub mai multe nume și sunt utilizate pe scară largă pentru tratarea disfuncției erectile la bărbați. Utilizarea terapeutică a acestor medicamente a fost deja confirmată de mulți bărbați care și-au încercat efectele asupra corpului lor. Atunci când sunt utilizate conform instrucțiunilor, medicamentele au un puternic profil clinic de eficacitate și siguranță într-un spectru larg al populației masculine. Utilizarea lor pe scară largă confirmă eficiența lor ridicată.

Există pastile pentru medicamente fără prescripție medicală pentru femei?

Problemele cu funcția sexuală la femei pot varia de la scăderea libidoului (dorința sexuală), durerea în timpul sexului și problemele cu orgasmul. Ca și în cazul disfuncției sexuale masculine, toți factorii (fizici, psihologici și de relație) ar trebui luați în considerare înainte de a decide un tratament adecvat.

erecția incompletă a unui membru

Există medicamente care pot fi utilizate pentru creșterea libidoului. Compoziții de extracte din plante, vitamine și minerale sunt disponibile pentru a îmbunătăți activitatea sexuală la femei. Pastilele fără prescripție medicală disponibile în farmacii sunt sigure și au proprietăți stimulante, adică îmbunătățesc funcționarea organelor sexuale și, de asemenea, le susțin în mod eficient aportul de sânge. Fiecare femeie merită o viață sexuală pasională, plină de dorințe intense, plăcere netulburată, senzații delicioase și orgasm ușor.

pastile fara potential fara prescriptie medicala

Ce este bun pentru remedii casnice?

O dietă adecvată te va ajuta cu siguranță să lupți împotriva problemelor de erecție.

 • Dieta bogată în fibre – Alimentele bogate în fibre, cum ar fi nucile, semințele, fructele și legumele, susțin hormonii și se detoxifică, ceea ce poate îmbunătăți impotența.
 • Vitamina E – O dietă bogată în vitamina E, cum ar fi germenii de grâu și legumele cu frunze verzi, vor ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin.
  Alimente bogate în zinc – Semințele de dovleac, semințele de floarea-soarelui, semințele de chia, carnea de vită, mielul și spanacul sunt surse bune de zinc pentru a ajuta la îmbunătățirea testosteronului.
 • Ierburi de alge marine și semințe de susan – ambele pot îmbunătăți libidoul, așa că încercați să le consumați în fiecare zi.
  Nuci de Brazilia – Aceste nuci au un nivel ridicat de seleniu, care joacă un rol în nivelul de testosteron.

Alimente care reduc libidoul

 1. Uleiuri vegetale rafinate – Crește inflamația și poate agrava cauzele care stau la baza impotenței.
 2. Grăsimi grase – Grăsimile hidrogenate cresc inflamația care poate afecta cauzele care stau la baza impotenței.
 3. Alimente procesate – Produsele chimice din aceste alimente pot afecta performanța sexuală.
 4. Cofeina – Poate afecta performanța sexuală.
 5. Alcool – Prea mult alcool poate provoca impotență.

Pastilele pentru potența ginsengului pot îmbunătăți viața sexuală a unei persoane: studiile spun că remediul pe bază de plante funcționează cu adevărat. Planta este folosită în medicina chinezească pe bază de plante de mii de ani. Pot ajuta bărbații cu probleme de erecție în doar opt săptămâni.

Dacă sunteți în căutarea unui supliment alimentar dovedit pentru probleme de potență, testați Vigrax .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *