perie cu păr
frumuseţe

Căderea părului – atunci când amenință chelie

Căderea părului este o boală comună în societatea poloneză. În această postare, voi încerca să analizez această problemă.

Părul este o parte foarte importantă a aspectului atât al femeilor, cât și al bărbaților. Acest lucru este evidențiat cel mai bine de o selecție foarte largă de produse cosmetice pentru păr, de la șampoane, la balsam, la măști și tot felul de elixiruri. Fiecare dintre ele are un scop diferit, dar toate se rezumă la același lucru: o coafură groasă, frumoasă și pufoasă. Pentru a o realiza, femeile și bărbații sunt capabili să facă multe, așa că atunci când pe perie apare din ce în ce mai mult păr în fiecare zi, începe bătălia pentru redobândirea coafurii visate.

femeie cu păr frumos

Ce să faci pentru ca părul să nu cadă

Înainte de a lua orice măsură pentru a reduce căderea părului, trebuie să cunoașteți cauza problemei. Pot fi multe dintre ele, dar cei mai comuni factori includ:

  • schimbarea obiceiurilor (folosind alte produse cosmetice pentru păr),
  • spălarea părului prea rar,
  • greutatea excesivă a părului cu ajutorul unei plăci de îndreptat sau ondulat,
  • vopsirea frecventă, îndreptarea și alte tratamente legate de agenți chimici,
  • boli,
  • lipsa de nutrienți în dietă,
  • deteriorarea mecanică a bulbilor (smulgerea părului în timpul pieptănării, legarea strânsă cu o bandă de cauciuc),
  • perioada de după sarcină,
  • perioada de toamnă și iarnă care duce la slăbiciune generală a corpului,
  • stres.

Doar cunoașterea cauzei va ajuta la implementarea tratamentului adecvat.

Cum să oprești căderea părului – acțiune din interior

Pierderea parului

Ce să faci pentru ca părul să nu cadă? În primul rând, a început să funcționeze din interior. Cumpărarea unui supliment alimentar pentru păr este o necesitate pentru oricine se confruntă cu problema cheliei. Datorită acestui fapt, organismul va fi furnizat cu ingredientele necesare nu numai pentru a opri căderea părului, ci și pentru a-și îmbunătăți aspectul și pentru a accelera creșterea părului nou. În același timp, vei fi sigur că nu o dietă proastă este cauza problemei, iar toamna îți vei ajuta organismul în timpul slăbiciunii naturale. Suplimentul va ajuta, de asemenea, la căderea naturală a părului după sarcină. Nu se va putea evita complet, dar poate fi oprit în așa măsură încât următorul păr de pe pernă sau perie să nu îngrozească tinerele mame.

Cum să lupți împotriva căderii părului?

O gamă mult mai largă de activități se referă la factorii externi care cauzează chelie treptată. În fiecare situație, când stau în fața oglinzii, la întrebarea „îmi cade părul îngrozitor, ce să fac?”, persoana afectată de această problemă ar trebui să înceapă cu câțiva pași.

1. Schimbarea obiceiurilor. Perierea delicată a părului este cheia pentru o creștere mai bună și mai puține daune. Între timp, părul deteriorat se rupe și cade. De asemenea, va ajuta la limitarea aparatului de îndreptat și a oricăror tratamente chimice asupra părului (vopsire, îndreptare permanentă, permanentă). Efecte similare vor fi obtinute prin spalarea parului mai des, ceea ce va indeparta murdaria care poate afecta caderea parului.

2. Schimbarea produselor cosmetice. Ce trebuie făcut pentru ca părul să nu cadă? În primul rând, schimbă șamponul pe care l-ai folosit până acum și verifică dacă acesta a fost cauza problemei. Uneori, reacțiile alergice la produsele cosmetice se manifestă într-o formă uimitoare. Dacă schimbarea șamponului nu ajută, ar trebui să iei în considerare limitarea cantității de balsam, măști sau diferite tipuri de ser pe care le folosești. Combinația lor în exces sau greșită poate slăbi bulbii de păr și poate afecta negativ cuticula părului.

3. Utilizarea produselor cosmetice pentru căderea părului. Unul dintre ultimii pași ar trebui să fie atingerea produselor cosmetice pentru căderea părului . Majoritatea brandurilor cunoscute de pe piata au un produs dedicat parului cu aceasta problema, dar cel mai adesea functioneaza foarte extern. Opreste caderea parului din cauza fragilitatii si nu afecteaza radacinile parului. Din acest motiv, va fi mult mai bine să ajungeți la produse farmaceutice sub formă de șampoane, balsamuri, măști, capsule cu specificul și în multe alte forme. Uleiul de ricin este cu siguranță demn de remarcat, deoarece ajută la căderea părului și părul gras.

4. Remedii la domiciliu pentru căderea părului. Bucătăria tuturor oferă cel puțin câteva ingrediente care vor ajuta la crearea unei măști de clătire sau de păr. Printre acestea se numără: ouă, ridiche neagră, usturoi, ulei de măsline, drojdie, tonic pentru mugwort, calamus, urzică, sare de la Marea Moartă. Fiecare dintre ele va ajuta la rezolvarea problemei, oferind în plus o coafură cu aspect mult mai sănătos.

Ce să faci pentru ca părul să nu cadă? Mai presus de toate, stai calm

Când începi să observi din ce în ce mai mult păr pe perie sau pernă, nivelul tău de stres crește. Mulți oameni își imaginează cu zone chelie pe cap sau o coafură foarte subțire. Stresul, la rândul său, agravează căderea părului . Acest lucru duce la un cerc vicios. În primul rând, ar trebui să crezi în succesul metodei, să te liniștiți și să nu vă mai faceți griji cu privire la căderea părului . Trebuie să existe cantități foarte mari de ele înainte să apară chelie pe cap. Apoi trebuie să faci câțiva pași pe drumul de a-ți recâștiga vechea coafură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *